Sponsors Skip Navigation LinksHome : Thanks : Sponsors

Interesse om The Green Miles te sponsoren?
The Green Miles heeft een groot mediabereik te bieden en verschillende vormen van exposure!
Stuur een email naar info@thegreenmiles.nl voor meer informatie.

Hoofdsponsor


Van Oord
Van Oord werkt wereldwijd aan de infrastructuur van morgen. Baggeren, offshore services, kustwaterbouw, constructieve waterbouw en droge infrastructuur zijn de kernactiviteiten. In 26 landen zijn Van Oord-kantoren. Wereldwijd zijn 4.500 mensen actief. Van Oord beschikt over een grote en moderne vloot, die momenteel op grote schaal wordt uitgebreid. De uitdagingen van klimaatverandering, het wereldwijde goederenvervoer en de behoefte aan olie en gas stellen Van Oord in staat haar leidende positie in de waterbouw verder te versterken.

Subsponsors


s'Energy is a systematic solar power corporation for it's total solution, providing not only manyfacturing modules but also research and development, installation and after service. s'Energy is committed to be the world's top solar power player through the differentiated products, service and marketing strategy. The Green Miles is very happy to introduce a main sponsor that is so devoted to bringing the world sustainable energy.

Anchor Insurance Rotterdam BV. www.anchorinsurance.nl Is an independent marine insurance broker operating in the international insurance markets. As a company we are always interested in maritime adventures and because this voyage is concerned with “care for the ocean” we are very happy to be able to contribute in some way.
Good luck lads and ‘behouden vaart’. Hope you don’t have to paddle too much as we know this isn’t your strong point.
Call Care biedt diverse oplossingen voor uw telefonische bereikbaarheid. Middels doorschakeling van uw telefoonnummer. Call Care directeur Eric van der Burg is oud hockey teamgenoot van Florian en is erg enthousiast over The Green Miles. Helemaal toen het plan ontstond een stichting op te richting. Call Care steunt The Green Miles in een financiële bijdrage voor het oprichten en instant houden van stichtng The Green Miles. The Green Miles is Call Care hiervoor dan ook zeer dankbaar.Budget Marine
Tekst volgt.
www.budgetmarine.comNavingo BV (2002), (Maritiemevacaturebank.nl) is een multimediaal bedrijf en specialist op het gebied van nieuws, vacatures, arbeidsmarktcommunicatie en evenementen in de verschillende maritieme en offshore sectoren. Florian is hier momenteel nog als accountmanager werkzaam. Ondanks dat Navingo B.V. het jammer vindt dat Florian vertrekt, begrijpen ze zijn gedachtegang wel. Navingo heeft dan ook besloten om The Green Miles te steunen. Navingo zal The Green Miles gaan volgen via hun maritieme nieuws website www.navingo.nl. Florian is zijn huidige werkgever zeer dankbaar voor hun steun en zal met een prettig gevoel vertrekken.De Rabobank Groep staat duurzaam in de markt en neemt MVO-initiatieven op basis van voor haar relevante maatschappelijke trends. Zowel met de eigen bedrijfsvoering als samen met klanten draagt de Rabobank bij aan een duurzamere samenleving. Om deze reden ondersteunt Rabobank Rotterdam ook The Green Miles.

SailorsForSailors is een website voor zeilers die hun ervaringen en belevenissen met andere zeilers willen delen. Als aanvulling op vaargidsen en pilots kun je hier eigen ervaringen lezen over havens en vaargebieden. SailorsforSailors is opgezet door Michael Pilarczyk.
Haal meer plezier uit uw jacht en begin uw vaartocht meteen op de juiste locatie. Welk formaat uw zeil- of motorschip ook heeft, Van de Wetering verzorgt een feilloos transport over de weg naar elke bestemming in Europa. Al sinds 1955 werkt Van de Wetering voor zowel particulieren als voor de professionele markt. Snel, betrouwbaar en altijd op tijd. Want u tot volle tevredenheid van dienst zijn - daar halen zij hun plezier uit!FlexYachts is een watersportconcept dat zeilen makkelijker, flexibeler en goedkoper maakt. Het concept heet Fractional Sailing en is overgewaaid uit de VS. Het is flexibeler dan huren en hét alternatief voor eigendom. Bij FlexYachts deel je een boot met andere zeilers. Per maand kun je 3,5 dag zeilen. Boekingen doe je online middels een geavanceerd boekingssysteem. Aan boord check je in met de digitale assistent en je vaart af. Wij steunen Florian en Arjen omdat The Green Miles goed aansluit bij ons doel om watersport duurzamer te maken. Ons vaarwater heeft zorg en aandacht nodig om er ook in de toekomst van te kunnen genieten.Sportinnova is een full service sportmarketingbureau dat begin mei 2007 is opgericht. Belangrijkste kernwaarde van dit bureau is: “Passie voor sport”, waarbij innovatie, drive, passie en succes hoog in het vaandel staan. Sport is het kloppend hart van het bureau, gedreven door een combinatie van creativiteit, commercie, marketing en communicatie. Voor The Green Miles verzorgt Sportinnova het traject van sponsormanagement. Dit betekent concreet de werving en selectie en de contractafhandeling van potentiële sponsoren. Kortom: het koppelen van strategische corporate partnerships aan dit unieke zeilproject.